Accommodaties Italië

U kunt de hele villa huren, maar ook een appartement of suite. Hieronder de omschrijving van de diverse mogelijkheden. U vindt er zeker iets bij wat aan uw situatie en wensen voldoet. Even er helemaal uit met z'n tweetjes, of de gehele familie voor een bijzondere gelegenheid onderdak bieden, het is allemaal mogelijk!

De hele villa huren?

Het hele huis kan gehuurd worden, bijvoorbeeld voor een bruiloft, een vakantie met de hele familie, vrienden, of meerdere gezinnen. Het huis biedt onderdak aan max. veertien personen en bestaat  uit twee losse appartementen en een suite. Het derde appartement, de loft,  wordt niet verhuurd.

De gemetselde BBQ staat op een apart terras en kan door iedereen gebruikt worden.

Zijkant Casa La Farfalla

Rust, rust & rust met cultuur en levendigheid in de nabijheid

Altijd en overal wifi (of liever niet)

Waar je ook gaat, staat of slaapt, overal geniet je van een prachtig uitzicht

Dieren in overleg toegestaan

Losse appartementen

Ben je op zoek naar een mooie accommodatie met zwembad voor 2-14 personen? Kijk eens naar de appartementen hieronder. Verschillende combinaties zijn mogelijk.

Heb je vragen of onzekerheden? Twijfel niet ons te bellen (0646077163)!

Appartement Falene (boven)

Dit is echt een fijn familie appartement en bestaat uit een ruime living met stoere open haard, drie grote slaapkamers met ieder hun eigen sfeer, een keuken en een grote badkamer met douche. Het appartement heeft een eigen terras, dat kan worden afgesloten door een hekwerk, en biedt toegang tot de tuin met het zwembad. Het appartement is ideaal voor jonge gezinnen. Het terras biedt schaduw en de kamers zijn koel. In 2019 hebben we een overkapping gemaakt boven het terras, waardoor je s’avonds nog heel lang buiten kunt genieten van zwoele zomeravonden. Het uitzicht in ieder vertrek is prachtig. Ook in het jonge voorseizoen en late naseizoen is het hier goed vertoeven. Appartement Falene biedt onderdak aan maximaal 6 personen.

Inbegrepen:

Geschikt voor
het hele gezin.

Tuin met
zwembad.

Eigen terras
met schaduw.

Appartement Fiaba (midden)

Dit appartement bestaat uit een living, drie slaapkamers, een open keuken en een badkamer. Openslaande deuren vanuit de living geven toegang tot het terras en de tuin met haar fruitgaard en het zwembad. Vanuit iedere slaapkamer ziet u de wijngaard met blauwe en witte druiven, zo mooi! Natuurlijk heeft ook dit appartement een eigen terras. Het vergezicht is prachtig en rustgevend. Het appartement biedt onderdak aan maximaal 6 personen.
Indien gewenst kunt u hier de Suite bij huren (+ 2 personen).

Inbegrepen:

Eigen
terras.

Tuin met
zwembad.

Toegang tot
fruitgaard.

Suite Vista (midden)

Deze suite is een luxe slaapkamer met hemelbed, kitchenette en eigen badkamer. Ideaal voor twee personen of als extra kamer bij appartement Fiaba (midden). Deze suite is bijvoorbeeld fijn als extra kamer met eigen badkamer voor als Opa en Oma mee op reis zijn. De Suite wordt ook vaak gebruikt voor als meerdere stellen samen op vakantie zijn. Deze suite heeft een eigen ingang met terras en biedt toegang tot de tuin met zwembad. De suite zelf biedt onderdak aan maximaal 2 personen.

Inbegrepen:

Romantisch voor twee.

Toegang tot tuin
met zwembad.

Eigen
terras.

Loft (onder)

Dit studio appartement bestaat uit een slaapkamer, een badkamer, ligbad, keuken en kleine living. Naast de studio bevindt zich nog een tweede slaapkamer met een eigen ingang.  Het uitzicht van dit studio appartement is subliem. De grote raampartij met schuifpui geeft vanuit de living toegang tot het terras en de tuin met trampoline. Dit appartement verhuren we alleen aan bekenden en is niet te huur als onderdeel van het huis.

Inbegrepen:

Eigen
terras.

Tuin met zwembad
en trampoline.

Toegang tot
fruitgaard.

Het zwembad bij het huis is ideaal! Het wordt prachtig omheind met een hek en dat was heel prettig met een kleintje van vier. Ook de zee is relaxed, het heeft een zandstrand en de branding is heel rustig. Eten is overal top. Slecht eten is hier onmogelijk.

Arthur Alberts, Maastricht

Overal waar je hier gaat heb je prachtig uitzicht! s' Avonds tot laat buiten gezeten, wat een sterrendeken! We zagen een witte uil over het huis vliegen. Onvergetelijke vakantie!

Familie C. Rijgersberg, Drenthe

We hebben hier de 65e verjaardag van mijn moeder gevierd, samen met mijn broer en zijn gezin. Het huis blijft lekker koel in de zomer, omdat je de luikjes voor de ramen dicht kan doen en de muren heel dik zijn. Bedden slapen trouwens ook heerlijk!

Susan Lohman, Huizen

De derde keer dat we hier zijn en nu namen we vrienden met ons mee. Ze zijn even enthousiast als wij. Dit keer hebben we Tim en Astrid ook ontmoet. Heerlijke dagen samen beleefd! De kids pakten zich goed samen en er was voldoende ruimte en plaats in en rondom het huis en in het zwembad, ook samen met elkaar.

Winny & Friends, Lanaken (België)