Deel uw ervaring!

Wilt u een bericht achterlaten en uw ervaringen met het mooie Le Marche of uw vakantie in Casa La Farfalla delen met anderen? Uw feedback is welkom!

Laat uw recensie achter

Uw recensies

Het zwembad bij het huis is ideaal! Het wordt prachtig omheind met een hek en dat was heel prettig met een kleintje van vier. Ook de zee is relaxed, het heeft een zandstrand en de branding is heel rustig. Eten is overal top. Slecht eten is hier onmogelijk.

Arthur Alberts, Maastricht

Overal waar je hier gaat heb je prachtig uitzicht! s' Avonds tot laat buiten gezeten, wat een sterrendeken! We zagen een witte uil over het huis vliegen. Onvergetelijke vakantie!

Familie C. Rijgersberg, Drenthe

We hebben hier de 65e verjaardag van mijn moeder gevierd, samen met mijn broer en zijn gezin. Het huis blijft lekker koel in de zomer, omdat je de luikjes voor de ramen dicht kan doen en de muren heel dik zijn. Bedden slapen trouwens ook heerlijk!

Susan Lohman, Huizen

De derde keer dat we hier zijn en nu namen we vrienden met ons mee. Ze zijn even enthousiast als wij. Dit keer hebben we Tim en Astrid ook ontmoet. Heerlijke dagen samen beleefd! De kids pakten zich goed samen en er was voldoende ruimte en plaats in en rondom het huis en in het zwembad, ook samen met elkaar.

Winny & Friends, Lanaken (België)